Кандидатът за кмет на пловдивския район Източен от ГЕРБ Емил

...
 Кандидатът за кмет на пловдивския район Източен от ГЕРБ Емил
Коментари Харесай

Eмил Русинов, ГЕРБ: Нов пенсионерски клуб и безплатни паркинги на „Преспа”

 Кандидатът за кмет на пловдивския регион „ Източен ” от ГЕРБ Емил Русинов организира поредност от срещи с поданици на квартал „ Изгрев ”.
Прочетете още
„ Много хубави неща са свършени за квартала, само че и доста работа остава. Хората сложиха няколко въпроса, за които се ангажирах да разреша, в случай че бъда определен за кмет на регион „ Източен ”, показа Емил Русинов и посочи, че един от тях е построяването на пенсионерски клуб в „ Изгрев ”.

„ Дори имам концепция за мястото - на улица „ Лотос ”. Ангажирах се да изградим още безвъзмездни паркинги по сходство на този зад блоковете на „ Преспа ” 2,4 и 6. Има подготвен план за такива за улица „ Преспа ” 8, 10 и 12. Можем да го стартираме още през 2024 година Те също ще са с осветяване, видеонаблюдение и озеленяване ”, сподели още Емил Русинов.

Понеже санирането е главен приоритет на  досегашното ръководство на региона, както и на ГЕРБ,  претендентът за кмет на „ Източен ” Емил Русинов самичък ревизира до каква степен е стигнало санирането и хидроизолацията на покрива на блока на ул. „ Жеравна " 1 и 3. Той остана удовлетворен, че след поетия ангажимент и питането му в Общинския съвет, работата към този момент е пред довеждане докрай.

„ В регион " Източен " има подадена планова документи за саниране на 18 многофамилни жилищни здания и ще подкрепям това да се случи ”, безапелационен бе Емил Русинов.

Нека просперитета на нашия „ Източен ” да продължи! На 29.10.2023 година гласувайте с № 7 в бюлетините за кмет на Пловдив, за кмет на регион и за листа на ГЕРБ за общински съветници, прикани той.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР